På webben

Utvecklingen har gått snabbt framåt och idag är internet en av de största marknaderna för reklam. Alla företag förväntas ha sin egen sida på internet och hemsidan är ofta det första kunden ser av Ert företag. Vad vill Ni att det första intrycket ska bli?

Vi tycker att Ni ska använda internet som ett framgångsrikt marknadsföringsverktyg genom att skaffa en hemsida som är representativ för Er verksamhet och som på ett tydligt sätt visar kunden vad Ni gör eller har för produkter.

Givetvis har inte alla den tid eller intresse som krävs för att skapa den rätta hemsidan, därför vill vi gärna hjälpa er! Läs mer om våra paketerbjudande.

hemsida
 
 

Webbdesign

Webdesign handlar inte bara om ett snyggt yttre, utan även om funktionalitet och användarvänlighet. Innehållet ska spegla företaget på ett korrekt sätt och vara enkelt för besökaren att ta till sig.

Vi har alltid kunderna i fokus, även Era kunder. Tyvärr är många hemsidor utformade efter hemsidans ägare och inte dess besökare. Detta kan leda till att besökare inte hittar det de letar efter och att de i slutänden hamnar hos konkurrenterna. Vi ser till att din nya hemsida är användarvänlig och passar både ditt företag och din bransch.

 
 

Sökmotoroptimering

Det räcker inte långt att ha en bra hemsida om ingen hittar den. Vi har kunskap om marknadsföring på internet när det gäller registrering och annonsering i sökmotorer samt sökmotorsoptimering (SEO). Vi genomför sökmotorsoptimeringen enligt de stora sökmotorernas riktlinjer och bygger i första hand våra sidor med html och css-mallar.

Inom detta ämne förekommer en del fusk som kan leda till att man blir svartlistad från sökmotorer och det kan ställa till stora problem. Fråga gärna om ni vill veta mer!